View Post

Začetek treningov

In Nekategorizirano by mojca

Z 12. aprilom 2021 smo zopet začeli s treningi ( kot zahtevajo ukrepi NIJZ, na 2 metra medosebne razdalje, do 10 v skupini brez garderob ) v spremenjeni sestavi. Trenerji so že poslali obvestila o prehodih starejših v selekcije višje, tako kot bodo tekmovali v naslednji sezoni 2021/2022. Športni pozdrav!

View Post

Trereningi v novi sezoni

In Nekategorizirano by mojca

Treningi za novo sezono 2020/2021 se končno spet začenjajo: U12 in starejši začnejo v ponedeljek 27.7.2020 ob 18.30. Prvi teden bodo treningi še v sredo in petek ob isti uri. Mlajši pa 3.8. 2020 ob 18.30 uri. Kasneje sledijo navodila trenerjev! Se vidimo v Šmartnem!

View Post

NAVODILA ZA IZVAJANJE ŠPORTNIH DEJAVNOSTI

In Nekategorizirano by mojcaLeave a Comment

SPOŠTOVANI NOGOMETAŠI, STARŠI IN PRIJATELJI NK ŠMARTNO  Vlada RS je 6.5.2020 sprejela odlok, s katerim se določajo pogoji za izvajanje športnih dejavnosti, kar velja tudi za nogomet. Športniki in strokovni ter organizacijsko-tehnični kader bomo morali slediti navodilom in priporočilom Ministrstva za zdravje in NIJZ, zato smo za vas pripravili navodila, kako bomo za zdravje poskrbeli v NK Šmartno. Športnikom in …

View Post

Uspehi selekcij U12 in U13

In obvestila by mojca

Nk Šmartno selekciji U12 in U 13 sta sodelovali s dvema ekipama na večjih turnirjih v zimskem času. Bili so zelo uspešni saj so osvojili kar nekaj pokalov za uvrstitev med štiri najboljše ekipe. Imeli so tudi najboljšega igralca v svojih vrstah.  

View Post

Turnir v Zagrebu

In Nekategorizirano by mojca

Nk Šmartno je v decembru gostoval na turnirju v Zagrebu z selekcijam U8, U10, U11,U12, U13. Žal smo po dobrih igrah napredovali samo z selekcijo U12, ki pa je po  dobri igri izpadla v četrtfinalu. Pohvalil bi tudi starše, ki so nas obiskali v velikem številu in športno navijali za naše fante. 

View Post

Zimski turnir v Zagrebu

In obvestila by mojca

V Zagreb so odpotovali nogometaši selekcij U-8, 10,11,12,13.  Selekciji U12 se je uspelo uvrstiti med 16 najboljših ekip. Ostalim selekcijam pa žal ni uspelo. Pokazali so dobre igre, vendar pa je zmanjkalo malo sreče.