View Post

Ponovno imamo člansko ekipo NK Šmartno

In obvestila by mojca

Obveščamo vas, da bo v sezoni 18/19 ponovno tekmovala članska ekipa kluba NK Šmartno. Pomirili se bodo v 5. MNZ ligi.  Treningi  članske ekipe se začnejo v ponedeljek 23.07.2018 ob 19 uri. Gremo NK Šmartno!  

View Post

ZAČETEK TRENINGOV

In obvestila by mojca

Selekcije U15, 17 in 19 začnejo s treningi v ponedeljek 23.7. predvidoma ob 19.uri.  Točno uro naknadno sporočijo trenerji. Mlajšim se treningi začnejo predvidoma 1.8.2018. Točno uro in dan sporočijo trenerji. Treningi vratarjev se predvidoma začnejo v ponedeljek 20.8.2018. SE VIDIMO!

View Post

Nogometni kamp

In obvestila by mojca

Dragi mladi nogometaši, spoštovani starši … Vsako poletje se srečujemo s podobnimi težavami in Vašimi željami, da se organizira kamp tudi v zadnjih dveh tednih avgusta, ko navadno ni več terminov nogometne šole v Bohinju, prav tako pa tudi drugih tovrstnih rešitev ni na voljo. V letošnjem letu smo prisluhnili Vašim željam in pripravili dvotedensko *POLETNO NOGOMETNO AKADEMIJO, *ki pa …

View Post

Priprave marec 2018 UMAG

In obvestila by mojca

Na priprave odhajajo naslednje selekcije: U10, U11, U12/13, U15, U17 in U19. Na priprave gremo OBVEZNO VSI v enotni – klubski opremi. Kdor opreme še nima, naj to čimprej uredi pri sekretarju. Z otroci na priprave odhajajo tudi njihovi trenerji. Ne bo nam hudega in imeli se bomo zagotovo odlično. Upamo lahko le še na srečo z vremenom. 1. zbor …

View Post

Odlično tretje mesto U11

In obvestila by mojcaLeave a Comment

V soboto so se na parketu turnirja v Cerknici borili klubi in njihove selekcije  U10 in U11. Naši fantje so osvojili odlično tretje mesto. V nedeljo so kvalitetno igro pokazali tudi fantje U15. Čestitke vsem igralcem. Vse selekcije NK Šmartno odhajajo s turnirja s pokalom.