Poročila tekem | rezultat, nksmartno, NK ŠMARTNO

 

20151017_124327

17.10.2015 EKIPA U-11
Ekipa U- 11 nadaljuje sezono v zelo dobrem tempu prejšnji teden je igrala tekmo proti zelo močni ekipi
Interblocka in se razšla z neodločenim izidom z malo več sreče bi lahko vknjižili zmago vendar sta po tekmi
bili zadovoljni obe ekipi. Naša ekipa bi morala na gostovanje v Zagorje vendar je tekma odpadla iz še ne znanih razlogov.
Danes po smo gostili ekipo iz Borovnice. Ekipi sta začeli srečanje precej rezervirano potem pa so se vrstile priložnosti,ki jih nismo izkoristili
In sledila je kazen. Ekipa Borovnice je povedla z 1:0. Po golu so se naši fantje zbrali in pokazali,da znajo igrati nogomet in kmalu je sledilo izenačenje.
V drugem polčasu je domača ekipa prevzela pobudo in še s trmi goli zasluženo zmagala.
Čestitke fantom za igro, ter staršem za bučno podporo.

Dare, trener U-11

 

 

IMG_u10

Naši cicibani so tekmo pričakali v polnem številu in zopet je imel trener možnost sestave dveh ekip in številnih rotacij, medtem ko je nasprotna ekipa komajda zbrala zadostno število igralcev za tekmo. Tudi to je nek pokazatelj odločnosti, motivacije in predvsem srčnosti, ki je naše cicibane spremljala skozi celotno sezono in tudi srečanje. Domači so tekmo odprli energično in že po dobrih petih minutah igre povedli po lepi samostojni akciji. Gostje so pokazali, da bojo kljub zaostanku in praktično brez menjav nudili trd odpor in se poskusili predstaviti v čim boljši luči. Zdelo se je, da ima NK Šmartno kontrolo igre, a je presenetilo izenačenje gostov. Naši se niso pustili zmesti in po lepem strelu iz razdalje zopet povedli in odšli na počitek z minimalno prednostjo. Želja, da drugi polčas odpremo z večjim tempom in pritiskom, se ni realizirala, saj so gosti s kombinatorno igro držali žogo v svojih nogah. Šmartnovčki so se trudili in zapretili z nekaj protinapadi, a igra ni in ni stekla. Domači se rezultatsko niso mogli odlepiti in bili pod rezultatskim pritiskom vse do končnice tekme. Takrat je gostom le uspel lep strel iz razdalje, ki jim je prinesel točko iz gostovanja. Rezultat je realen in nagradil obe moštvi za prikazano in ves vložen trud. Lep in prijeten nogometni dogodek se je nadaljeval s piknikom in druženjem, ki ima pri NK Šmartno vedno velik pomen in vrednost. Naslednja tekma je v soboto v Medvodah. Glede na do sedaj prikazano, se nam obeta nov nogometni spektakel. Mi smo – ŠMARTNO !

Davor, trener U10

glavnamenges

Tekma U10 v Mengešu

V Mengšu je naše cicibane pričakalo deževnovreme in kljub močnemu nalivu nihče ni odklonil nastopa na tekmi. Prav nasprotno, po skrbnem pregledu ustreznosti opreme so se pogumno pognali na igrišče trdno odločeni, da nudijo odpor favoriziranemu NK Mengo. Po pričakovanju je sledil pritisk nasprotne ekipe, naši borci so se bili primorani osredotočiti na branjenje. Kljub dobro organiziranemu branjenju sta dve napaki bili usodni ter prinesli prednost domačinom. Po kompletni menjavi prvega moštva se je zdelo, da je svežina prinesla ravnotežje na igrišču, zato se je igra večji del odvijala na sredini igrišča ter nekaj nevarnih protinapadov naših šmartnovčkov. Žal so domačini izvedli novo lepo akcijo in polčas zaključii še z enim zadetkom v mreži gostov. Tudi drugi polčas je začel v znamenju konkretnejših domačinov, ki so bili nagrajeni z novimi zadetki. To ni odvrnilo naših cicibanov, da ne bi vlagali napore in trud, kar se je pokazalo v dobro izvedenemu prostemu strelu ter prisebnost napadalcev, da so zabili gol in znižali zaostanek. Po tekmi smo si bili enotni, da smo dali vse od sebe, prikazali dober nogomet ter razveselili navijače z zadetkom, ki smo ga glede na prikazano tudi zaslužili. Naslednja tekma bo na domačem igrišču, pred domačimi navijači, prihaja pa NK Litija. Nadejamo se novih lepih predstav in pestrih dogajanj. Vsi lepo vabljeni!
Davor, trener U10

 

27.09.2015 -Cicibani U-10

IMG_7006aNaši cicibani nas presenečajo iz tekme v tekmo. V nasprotju s prejšnjo tekmo, ko so tekmo začeli zaspano, so tokrat energično stopili na igrišče in se podali v napad že ob prvem sodnikovem žvižgu. Ta miselnost je obrodila sadove, saj so naši hitro povedli in načeli nasprotnikovo mrežo. Sledilo je previdno nadaljevanje in kontrola igre na sredini igrišča. Tudi ta način igra nam je ustrezal, saj smo ob prekinitvi z ostrim predložkom prisilili nasprotnika v napako, ki se je kazala kot avtogol. Polčas je minil hitro. Cilj nam je bil ohraniti mirne glave ter rutinirano popeljati tekmo do konca. Zdelo se je, da je tretji gol blizu, saj so šmartnovčki pritiskali in zapravili vrsto priložnosti. Tudi lepo število udarcev iz kota ni pomagalo k zvišanju prednosti. Nasprotna ekipa se ni vdala in z izjemnim prostim strelom minuto pred koncem znižala rezultat. Šmartnovčke to ni zmedlo in s prenosom igre na nasprotnikovo polovico smo mirno dočakali konec tekme. Tesna, a povsem zaslužena zmaga. Naslednji vikend nova nogometna zabava, novi izzivi, nov nasprotnik. Gremo v Mengeš, kjer nas bo čakal NK Mengo. Se že veselimo.

Davor, trener cicibani U10

 

20.09.2015

Šmartnovčki so tekmo v gosteh z NK Brinje-Grosuplje odprli umirjeno, previdno, glede na uro tekme morda tudi zaspano. Po nekaj uspešnih podajah pa se jim je samozavest dvignila in čutiti je bilo stopnjevanje pritiska na nasprotnikov gol. Povsem so se sprostili in ponudili navijačem vrsto lepih akcij ter samostojnih prodorov. Zdelo se je le, da manjka pika na i. Dobra igra je naposled le bila okronana z zadetkoma iz prekinitev. Veselje je bilo nepopisno. Tudi domačini niso pustili svoje navijače ravnodušne in ponudili nekaj lepih hitrih kontra napadov. Tekma je do konca bila zanimiva, dinamična, ponudila zadetke na obeh straneh in končala v znamenju fair playa. Ob vseh dogajanjih na igrišču je rezultat stranskega pomena, v ospredju pa zadovoljstvo igralcev, trenerjev in navijačev. Po koncu tekme je bilo v garderobi možno slišati še veliko idej za akcije, preigravanja, podaje in zadetke. Morda pa nam Šmartnovčki vse to postrežejo naslednjič, ko gostimo doma NK Dolomite. Komaj čakamo!

Trener U-10 Davor Kitič

 

19.09.2015

Ekipa U-11 je sezono začela spodbudno in v prvih treh tekmah zabeležila tri zmage. Fantom čestitam za opravljeno delo, vendar imamo še kar nekaj dela, da bomo
odpravili nekaj manjših napak za nadaljevanje sezone.
Ključ do uspeha je marljivo delo in posluh trenerja na treningih in tekmah.
Fantje pogumno naprej in uspeh ne izostane.

Trener U-11 Dare

 

13.09.2015

Cicibani U10 imajo za sabo že drugo tekmo v letošnji sezoni. Po tekmi z Olimpijo, na kateri so Šmartnovčki pokazali veliko mero borbenosti in vztrajnosti, je tokrat nasproti stala ekipa Domžal. Poleg lepih obramb je bilo možno opaziti tudi lepo število napadalnih akcij, ki so držale navijače na trnih skozi celotno tekmo. Srečanje je minilo v pozitivnem vzdušju in ker pri cicibanih tekmovanje nima rezultatskega značaja, naj tako tudi ostane. Naslednja tekma nas čaka z NK Brinje-Grosuplje, kjer pričakujemo nove podvige in predvsem veliko mere dobre volje. Šmartnovčki, pogumno naprej!

Trener U-10 Davor

Turnir U-11 MENGEŠ 2014

24.5.2014

Turnir Mengeš, maj 2014

Turnir Mengeš, maj 2014

V soboto se je ekipa selekcije u-11 sicer v okrnjeni zasedbi (poškodbe, obveznosti) udeležila turnirja katerega je organiziral NK MENGEŠ.

V skupini smo igrali proti ekipam NK BRAVO, NK DANA MIRNA in NK TREBNJE.

Prvo tekmo smo igrali proti  ekipi NK BRAVO in z nasprotniki remizirali. Druga tekma je bila proti ekipi NK DANA MIRNA ekipi sta bili izenačeni kljub priložnostim ene in druge ekipe sta mreži ostali  nedotaknjeni.

Sledila je še tretje tekma katera je odločala o uvrstitvi v polfinale.

Naši fantje so začeli zelo napadalno in si v prvih minutah priigrali dve lepi priložnosti vendar žoga ni končala v mreži. Po izenačenem nadaljevanju sta se ekipi trudili po svojih močeh kljub zelo vročemu dopoldnevu. V zadnji minuti tekme si je nasprotna ekipa priigrala kot in ob nezbrani naši obrambi zadela za napredovanje v polfinale sledilo je še izvajanje iz sredine dve podaji in konec tekme.

Po kosilu je sledilo nadaljevanje, čakale so nas še tri tekme. Prvo tekmo smo igrali proti malo grobim fantom iz Jesenic in remizirali (0:0). Po kosilu so bile noge težke in igra ni nikakor stekla.

Druga tekma pa bila že bolj zanimiva proti ekipi Ihana so se naši fantje razigrali in nasprotni ekipi nasuli pol ducata golov (6:0).

Sledila je še zadnja tekma proti fantom iz Mirne. Že dobro utrujeni naši  fantje (ena menjava in poškodba) so po veliki želji po zmagi morali priznati poraz (3:1).

Tako, da smo na koncu zasedli 6. mesto z malo sreče proti NK TREBNJE pa bi se lahko borili za pokal.

Vsem fantom čestitam za borbeno igro in za požrtvovalnost na igrišču ter staršem, kateri so se pekli na vročem soncu lepe sobote.

Športni pozdrav

Trener

Dare Miletič

 

21.5.2014  U-11

 

V sredo 21.5.2014 je ekipa U-11 gostovala na Kodeljevem, kjer smo odigrali zaostalo tekmo še iz časa prvomajskih počitnic.

Tekma se je odigrala na lepo urejenem igrišču z umetno travo. Fantje iz Šmartnega so začeli kar podjetno vendar so domačini

prvi prišli v vodstvo po napaki domače obrambe. Sledili so napadi naše ekipe in to se je obrestovalo proti koncu prvega polčasa.

Na odmor smo odšli z rezultatom 1:1.

Drugi polčas so domačini prevzeli pobudo na igrišču in po veliki napaki našega vratarja so domačini povedli.

V nadaljevanju smo se trudili izenačiti vendar kaj več kot še en zadetek v domači mreži nam ni prinesel uspeha.

Domačini so slavili končnim rezultatom 4:2 in jim lahko samo čestitamo.

Trener

Dare Miletič

17.5.2014 U11

Po daljšem premoru smo se zbrali na Dobrovi pri Ljubljani pri NK Dolomiti.

Tekmo smo začeli zelo podjetno in si takoj na začetku pripravili nekaj lepih priložnosti.V nadaljevanju  tekme smo si pripravili prekinitev( kot) in kot v prejšnjih tekmah smo zadeli iz prekinitve. Na odmor smo odšli z golom prednosti.

Drugi polčas so naši napadalci dobro pokrivali njihove obrambne igralce in jim odvzeli žogo ter postavili končni rezultat 2:0. Tudi domači igralci so imeli nekaj priložnosti vendar je naša obramba z vratarjem ostala nepremagana.

Športni pozdrav

Trener

Dare Miletič

24.4.2014  U-11

Zaradi bližajočih se prvo majskih počitnic je ekipa U-11 odigrala tekmo proti NK Moravče v četrtek in na domačem igrišču vknjižila tretjo zmago v spomladanskem delu.

Tekmo smo začeli zelo borbeno in z tesnim pokrivanjem nasprotnih igralcev prišli hitro do prvega zadetka. Z nadaljevanjem borbene igre smo odšli na odmor z prednostjo treh zadetkov. V nadaljevanju je ekipa, katera je končala prvi polčas nadaljevala v drugem polčasu, vendar je gostojoča ekipa izkoristila trenutek ne zbranosti v domači obrambi in izid znižala. Sledil je pritisk ekipe iz Moravč, kateri se jim je obrestoval v domačem kazenskem prostoru, ko je domači igralec igral z roko in sodnik brez oklevanja pokazal na belo točko(kazenski strel). Po zaslugi izvrstnega vratarja (branil je kazenski strel) je ostal izid nespremenjen( pohvala trenerja nasprotne ekipe) se je domača ekipa otresla pritiska in po še eni napaki gostojoče obrambe (avto gol) so domači fantje slavili še tretjo zmago.

Pohvale vsem fantom za borbeno igro in vratarju, ki je v ključnih trenutkih tekme ohranil mrežo ne dotaknjeno kot vsi gledalci z menoj vred pričakujemo  od njega.

Trening med počitnicami je v pon. 28.4.2014 ob17 uri.

Vsi kateri odhajate na počitnice imejte se lepo in ne pozabite na žogo

Športni pozdrav

Trener: Dare Miletič

 

21.04.2014    U-11

Na praznični ponedeljek smo se zbrali v Komendi.

Z nepopolno ekipo smo začeli tekmo bistveno bolje kot na domači tekmi proti  NK Dob z dobim pokrivanjem smo nasprotnike pripravili do napak v obrambi.

Prvi zadetek smo dosegli prav iz prekinitve( kot) po lepi podaji v kazenski prostor so se naši fantje dobro znašli v gneči in potisnili žogo v mrežo. Drugi zadetek je ravno tako padel iz kota in na odmor smo odšli z dvema goloma prednosti.

V drugem polčasu smo ravno tako dobro pokrivali nasprotne igralce in kljub nekaj priložnostim je rezultat ostal nespremenjen do konca tekme.

Fantom čestitam za borbeno igro in samo z pridnim in trdim delom se bomo lahko veselili po tekmah katere nas še čakajo v nadaljevanju.

Trener: Dare Miletič

19.4.2014  U-19

NK Radomlje: NK Šmartno    5:0

Tudi v tem kolu ne moremo poročati  o boljšem rezultatu, kajti ponovno smo izgubili z identičnim rezultatom. Vse kaže na to, da imamo moči le za  en polčas.  Do tridesete minute nismo iskoristili svojih priložnosti, kar je nasporotnik kaznoval in po polčasu vodil z 2:0. V drugem polčasu smo pokazali nekaj dobrih potez vendar kmalu izgubili moč in prejeli nasprotnikove zadetke. Svoje igralce pozivam naj vstrajajo  saj se vsi nadejamo boljših iger in rezultatov v prihodnosti.

Trener: Milorad Vidović

12.4.2014   U-19

V četrtem krogu smo doma pričakali vodilno ekipo lige, ki je zasluženo zmagala.

Svojim igralcem čestitam za borbenost in pristop. Rezultat ne kaže dejanskega stanja, saj smo imeli nekaj izrednih priložnosti, ki pa jih zaradi koncentracije v zaključku nismo speljali do konca. Vse napake, ki smo jih naredili je nasprotnik kaznoval z zadetkom. Svoje igralce pozivam naj še naprej  vztrajajo in trenirajo, kljub trenutnim težavam, ki jih imamo, kajti le s trdim delom bodo prišli tudi boljši rezultati.

Reultat tekme NK Šmartno : NK Izola    0:6

Trener: Milorad Vidović

12.4.2014   U-15

V soboto je ekipa U15 gostovala pri NK Interblock. Po uspešnih dveh tekmah smo odšli na gostovanje z visokimi pričakovanji. Cilj je bil nadgraditi igro iz prejšnjih tekem in ostati neporaženi. Prvi polčas smo vodili z 0:1, vendar pa igra ni bila prepričljiva. Med polčasom smo se dogovorili, da poskušamo žogo spustiti na tla ter dobiti čimveč žog v “skok igri”. Navodila so ostala neizpolnjena, zato so domačini v drugem polčasu izenačili  in par minut pred koncem tekme zadeli še drugič.

Rezultat tekme NK Interblock : NK Šmartno 2:1 (0:1).

Trener ekipe: Edin Varcar

13.4.2014  U-13

Fantje ekipe U13 so v nedeljo odigrali tekmo z NK Dolomiti. Vsi, ki so bili v Šmartnem, so videli zrelo, kombinatorno, domiselno, taktično dovršeno in  borbeno igro obeh ekip (Šmartno A in B). Bilo je veliko lepih potez in zadetkov.  Cestitke za nedeljsko predstavo!

Trener: Edin Varcar

 11.4.2014  U-11

Prvenstvena tekma, ki bi morala biti po dogovoru klubov odigrana v soboto,  je bila odigrana danes 11.4.2014.

Tekma  je bila odigrana na dobro pripravljenem igrišču.  Fantje iz Šmartna  so imeli v prvem polčasu pobudo na igrišču, vendar kljub lepim priložnostim niso dosegli zadetka.  V drugem polčasu so gostje po dveh napakah domačih igralcev prišli do zaslužene zmage.

Fantje so se borili po svojih  močeh vendar se bomo morali še malo potruditi in zresniti na treningih ter pokazati igro, kot smo jo igrali v jesenskem delu.

Športni pozdrav

Dare Miletič

05.04.2014  U-15

V soboto smo z ekipo U15 igrali našo drugo tekmo v spomladanskem delu. Nasprotnik NK Arne Tabor. Fantje so prikazali čvrsto in borbeno igro in veliko željo po uspehu, saj so se kar dvakrat vrnili v igro po rezultatskem zaostanku in na koncu obrnili rezultat v našo korist in zmagali s 3:2. Igra je bila veliko boljša kot na prvi tekmi, vendar nas do konca sezone čaka še dosti dela.
Začetek prvenstva je dober in upam, da tako nadaljujemo še naprej. Pohvale fantom

Trener Edin Varcar

06.4.2014  U-13

OLYMPUS DIGITAL CAMERAV nedeljo je ekipa U13 odigrala svojo prvo tekmo v tem delu sezone. Gostovali smo v Litiji, kjer so fantje pokazali zelo všečen nogomet.
Obe ekipi sta šli v tekme zelo samozavestno in z željo po zmagi.To nam je uspelo in domov smo se vrnili z izkupičkom 9-tih točk.
Pohvale vsem fantom za prikazano igro in pristop.

Trener Edin Varcar

 

 

29.03.2014   U-10

Turnir U10

Turnir U10

Naši fantje so na prvem turnirju U-10 spomladanskega dela pokazali soliden nogomet in si priigrali dve zmagi in en remi.

Pohvale vsem igralcem in našem vratarju, ki je v ključnih trenutkih zagotovil, da so naša vrata ostala nedotaknjena.

Z dobrim pristopom in pridnim delom na treningih se lahko nadejamo še dobrih rezultatov.

 

Športni pozdrav

Dare Miletič

 

 

29.3.2014  U-13

image

 

 

Tekma U-13 je prestavljena.

Edo Varcar

 

 

30.3.2014   U-11

image-02Prva tekma nadaljevanja sezone nam je prinesla tri točke, vendar smo se glede na dogodke na igrišču morali kar dobro potruditi. Kljub številnim priložnostim v prvem polčasu in nadaljevanju drugega polčasa smo proti koncu tekme vendarle zadeli za končnih  1:0. Ekipi  Ihana pa lahko z veseljem čestitam za borbeno igro.

Športni pozdrav

Dare Miletič

 

30.3.2014   U-15

V nedeljo smo odigrali prvo tekmo v spomladanskem delu sezone z NK Jezero Medvode. Tekmo smo po zelo borbeni igri zmagali z 1:0. Imeli smo tudi nekaj sreče, saj gostje niso uspeli realizirati svojih priložnosti, a kot rečeno smo z borbenostjo in agresivno igro izkoristili eno redkih priložnosti v našo korist in zadeli. Do konca prvenstva nas čaka še veliko dela. Pohvale fantom za pristop in predvsem hvala fantov iz ekipe U-13, ki so pristopili na pomoč.

Edo Varcar

30.3.2014  U-17

DSC_0223

Dočakali smo prvo spomladansko tekmo na domačem igrišču. Gostili smo NK Svoboda, kar lahko poimenujemo tudi kot mestni derbi. V tekmo smo odšli odločno in si že takoj na začetku priigrali nekaj izrednih priložnosti, ki bi jih morali uspešneje zaključiti. Do polčasa nam je uspelo zadeti samo enkrat. Tudi gostje so imeli nekaj priložnosti, a nas je reševal vedno boljši vratar Golja. Med odmorom smo se pogovarjali o strategiji igre v nadaljevanju tekme, kajti kondicijsko nismo bili dorasli nasprotniku. Žal nam na koncu kljub odlični igri ni uspelo iztržiti dodatnega gola. Nasprotnik nam je v končnici tekme z drugim zadetkom odnesel vse točke, kar po prikazanem ni pravično. Vseeno čestitke fantom za borbeno in kombinatorno igro.


 

Marko Jordan

 

30.3.2014   U-19

DSC_0351

Dočakali smo prvo spomladansko tekmo na domačem igrišču. K nam je prišel nogometni klub Svoboda. V tekmo smo odšli odločno in si že takoj na začetku priigrali nekaj izrednih priložnosti, ki pa nam jih ni uspelo zaključiti kot smo si želeli.  Kljub borbenosti smo morali priznati premoč nasprotnemu klubu saj so nam kar trikrat zatresli mrežo.  Vseeno čestitke fantom za borbeno igro.

Mičo Vidovič